BG ARH | Opremanje namestaja
15558
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15558,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Opremanje namestaja

U sklopu preduzeća BG ARH D.O.O. posluje i firma, partnerska kompanija Shamliza.

Shamliza salon i dizajn studio predstavljaju jedinstveni koncept originalnog savremenog dizajnerskog i redizajniranog nameštaja, izrađenog u Srbiji.

 

Predstavljamo, promovišemo i izlazemo najbolje dizajnere nameštaja koji rade sa kvalitetnom drvetu iz srpskih šuma, koristeći savremeni dizajn i drevne tehnike. Naš brend obuhvata i promovise moderan, jednostavan i prijatan nameštaj visokog kvaliteta, koji se izradjuje tradicijom koja služi budućnosti. Konstantno pratimo tržište i radimo na tome da pružimo prvoklasnu platformu za izložbu proizvoda, kao unikatan i prepoznatljiv brend.

Stremimo ka integritetu kroz poslovnu iskrenost u kojoj gradimo poštovanje i odgovornost prema našim klijentima, kao i prema našim partnerima. Volimo svoj posao, i svi odabrani proizvodi u našem salonu su izradjeni sa strašću i profesionalno. Pored savremenih dizajniranih predmeta i komada nameštaja, naš autentični asortiman proizvoda dodatno obuhvata i redizajnirani originalni vintage/redizajnirani namještaj. Sa fokusom na globalne trendove dizajna, Shamliza se isto bavi tradicionalnim konceptom namještaja u Srbiji iz domaćih izvora materijala koji nude sofisticirana dizajnerska i rešenja. Naš brend ima za cilj da inspiriše naše izložene dizajnere da istraže i stvaraju nove koncepte i ljubav prema drvetu i prirodnim materijalima.